Koulujen ilmoittautuminen lukuvuodelle 22–23 on auki 12.1.-2.2.

Ilmoittautuminen Taidetestaajiin lukuvuodelle 2022–2023 on nyt käynnistynyt ja jatkuu keskiviikkoon 2.2.2022 asti. Myös niiden koulujen, jotka ovat tällä hetkellä mukana Taidetestaajissa, tulee ilmoittautua mukaan ensi lukuvuodelle.

Tarjoamme jokaiselle kahdeksannelle luokalle lukuvuoden 2022–23 aikana kaksi taide-elämystä.  Varaamme vierailut, maksamme matkat ja pääsyliput. Järjestämme lukuvuonna 2022–2023 myös valtakunnallisia taidevierailuja pääkaupunkiseudulle (tai Uudeltamaalta muualle Suomeen), mikäli koronatilanne sen mahdollistaa. Koulujen tulee ilmoittautumisen yhteydessä valita joko kahden lähivierailun malli tai lähivierailun ja valtakunnallisen vierailun malli. Sama valinta koskee koulun kaikkia kahdeksansia luokkia. Lähivierailu tarkoittaa vierailua oman tai naapurimaakunnan kohteeseen.

Lue myös: Vierailu pääkaupunkiin on myös kansalais- ja demokratiakasvatusta

Huomioimme toiminnassamme viranomaisten määräykset. Mikäli matkoja ei koronan vuoksi voida toteuttaa, muutamme valtakunnalliset vierailut lähivierailuiksi tai toteutamme elämykset esimerkiksi striimattuina konsertteina tai virtuaalisina taidenäyttelyinä. Taidetestaajat-tuotantotiimi vastaa vierailukohteiden valinnasta kuten ennenkin.

Ilmoittautumisohjeet

Koulun yhteyshenkilö täyttää ilmoittautumistiedot kaikkien koulunsa tulevien Taidetestaajat-luokkien (nykyisten 7. luokkien) osalta. Huomioittehan myös pien- ja erityisryhmät. 

Kunkin luokan osalta tarvitaan tässä liitteessä luetellut tiedot. Yhteyshenkilö voi halutessaan hyödyntää liitteen taulukkoa tietojen keräämisessä, jotta tiedot ovat kaikki yhdessä paikassa ja yhteyshenkilön on helppo syöttää ne järjestelmään. Taulukko on tarkoitettu koulun sisäiseen käyttöön ja sitä ei tule lähettää Taidetestaajat-tuotantotiimille. Kaikkien luokkien tietoja ei tarvitse syöttää järjestelmään samalla kertaa, mutta yksittäisen luokan tietojen syöttämistä ei voi jättää kesken.

Kirjauduttuaan Taidetestaajat-järjestelmään yhteyshenkilö 

  1. merkitsee kaikkia koulun luokkia koskevan valinnan: kaksi lähivierailua tai lähivierailu ja valtakunnallinen vierailu
  2. lisää tarkasteltavan lukuvuoden 2022–2023 alle koulunsa kaikki nykyiset 7. luokat (myös erityisluokat) sekä niiden opettajat ja opettajien sähköpostiosoitteet.
  3. käy täyttämässä jokaisen lisäämänsä luokan perustiedot (mm. oppilas- ja valvojamäärät). Luokan oma sivu avautuu klikkaamalla etusivun luokkalistauksen luokkatunnusta. Luokan perustietoja pääsee täyttämään klikkaamalla “Lisää luokan tiedot”.

Kun kaikkien luokkien tiedot on täytetty, ilmoittautuminen on valmis. 

Autamme mielellämme ilmoittautumiseen liittyvissä asioissa. Voit olla meihin yhteydessä ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen info@taidetestaajat.fi. Tarkemmat yhteystiedot löydät verkkosivuiltamme osoitteesta www.taidetestaajat.fi/yhteystiedot.

Kiitos, että olet mukana mahdollistamassa ainutlaatuisia taide-elämyksiä kahdeksasluokkalaisille!