Koulujen ilmoittautuminen lukukaudelle 2023–24 on auki 7.-23.11.2022

Ilmoittautuminen Taidetestaajiin lukuvuodelle 2023–2024 on nyt käynnistynyt ja jatkuu keskiviikkoon 23.11.2022 asti. Myös niiden koulujen, jotka ovat tällä hetkellä mukana Taidetestaajissa, tulee ilmoittautua mukaan ensi lukuvuodelle.

Tarjoamme jokaiselle kahdeksannelle luokalle lukuvuoden 2023–24 aikana kaksi taide-elämystä.  Varaamme vierailut, maksamme matkat ja pääsyliput. Järjestämme lukuvuonna 2023–2024 myös valtakunnallisia taidevierailuja pääkaupunkiseudulle (tai Uudeltamaalta muualle Suomeen). Koulujen tulee ilmoittautumisen yhteydessä valita joko kahden lähivierailun malli tai lähivierailun ja valtakunnallisen vierailun malli. Lähivierailu tarkoittaa vierailua oman tai naapurimaakunnan kohteeseen.

Sama valinta koskee koulun kaikkia kahdeksansia luokkia. Ilmoittautumisen yhteydessä tehty valinta on sitova, eikä sitä voi kyseisen lukuvuoden osalta muuttaa. Valinnat vaikuttavat siihen, mitkä taidelaitokset valitaan mukaan Taidetestaajat-vierailukohteiksi ja kuinka paljon lippuja taidelaitoksista ostetaan. Toivomme siis, että valinnasta keskustellaan opetushenkilökunnan kesken, jotta päätös on kaikille selvä.

Taidetestaajat-tuotantotiimi valitsee luokkien vierailukohteet, kuten ennenkin.

Lue myös: Vierailu pääkaupunkiin on myös kansalais- ja demokratiakasvatusta

Ilmoittautumisohjeet

Koulun yhteyshenkilö täyttää ilmoittautumistiedot kaikkien koulunsa tulevien Taidetestaajat-luokkien (nykyisten 7. luokkien) osalta. Huomioittehan myös pien- ja erityisryhmät. Tietoja päivitetään ajan tasalle elokuussa 2023, kun oppilasmäärät ja tuen tarpeet ovat tarkentuneet.

Kunkin luokan osalta tarvitaan tässä liitteessä luetellut tiedot. Yhteyshenkilö voi halutessaan hyödyntää liitteen taulukkoa tietojen keräämisessä, jotta tiedot ovat kaikki yhdessä paikassa ja yhteyshenkilön on helppo syöttää ne järjestelmään. Taulukko on tarkoitettu koulun sisäiseen käyttöön ja sitä ei tule lähettää Taidetestaajat-tuotantotiimille. Kaikkien luokkien tietoja ei tarvitse syöttää järjestelmään samalla kertaa, mutta yksittäisen luokan tietojen syöttämistä ei voi jättää kesken.

Kirjauduttuaan Taidetestaajat-järjestelmään yhteyshenkilö 

  1. merkitsee kaikkia koulun luokkia koskevan valinnan: kaksi lähivierailua tai lähivierailu ja valtakunnallinen vierailu
  2. lisää tarkasteltavan lukuvuoden 2023–2024 alle koulunsa kaikki nykyiset 7. luokat (myös erityisluokat) sekä niiden opettajat ja opettajien sähköpostiosoitteet.
  3. käy täyttämässä jokaisen lisäämänsä luokan perustiedot (mm. oppilas- ja valvojamäärät). Luokan oma sivu avautuu klikkaamalla etusivun luokkalistauksen luokkatunnusta. Luokan perustietoja pääsee täyttämään klikkaamalla “Lisää luokan tiedot”.

Kun kaikkien luokkien tiedot on täytetty, ilmoittautuminen on valmis. 

Autamme mielellämme ilmoittautumiseen liittyvissä asioissa. Voit olla meihin yhteydessä ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen info@taidetestaajat.fi. Tarkemmat yhteystiedot löydät verkkosivuiltamme osoitteesta www.taidetestaajat.fi/yhteystiedot.

Kiitos, että olet mukana mahdollistamassa ainutlaatuisia taide-elämyksiä kahdeksasluokkalaisille!