Taidetestaajat mukana SuomiAreenassa ja Kuntamarkkinoilla

SuomiAreena 11.-15.7.2022 Porissa

SuomiAreena on Suomen suurin yhteiskunnallinen festivaali, jonka tavoitteena on tuoda ajankohtainen keskustelu kaikkien ulottuville.

Tapahtuman ohjelma rakentuu viikon aikana Porin keskustassa eri lavoilla käydyistä yhteiskunnallisista keskusteluista. Keskusteluihin nousevat erityisesti teot ja ratkaisut, jotka vaikuttavat meidän kaikkien arkeen ja vievät yhteiskuntaamme kohti parempaa.

Keskusteluissa on mukana mm. poliitikkoja, kansalaisvaikuttajia, yrittäjiä, taiteilijoita ja järjestöjä. Ohjelmaa voi seurata paikan päällä tai katsoa mtv-palvelusta. Kaikki sisällöt ovat kävijöille maksuttomia.

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto ja Taidetestaajat ovat mukana SuomiAreenan kansalaistorilla. Kansalaistori sijaitsee Porin kauppatorilla, ja se on avoinna SuomiAreena-viikolla 11.-15.7.2022 ma-to 10-17 ja pe klo 10-14. Osastollamme pääset otattamaan itsestäsi upean taidepotretin – teoksen saat heti mukaasi. Porissa tavataan!

SuomiAreenan ohjelma: suomiareena.fi/pori/ohjelma

Kuntamarkkinat 14.-15.9.2022 Helsingissä

Kuntamarkkinat kokoaa 14.-15.9.2022 Helsingin Kuntatalolle kuntien hyvän arjen mahdollistajia – päätöksentekijöitä, asiantuntijoita ja palveluiden toteuttajia – yhteiseen foorumiin muun julkisen hallinnon, järjestöjen ja erilaisia palveluita tuottavien kumppaneiden kanssa vaihtamaan ajatuksia ja hakemaan ajankohtaista tietoa kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi.

Tämän vuoden Kuntamarkkinoiden teemana on Hyvän elämän kunnat – kestävää tulevaisuutta rakentamassa.

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto, Taidetestaajat sekä Harrastamisen Suomen mallin yhteyspiste ovat mukana tapahtumassa yhteisellä näyttelypisteellä sekä ajankohtaisella tietoiskullaan. Tietoiskumme Kulttuurikasvatussuunnitelmat, Taidetestaajat ja Harrastamisen Suomen malli – kolme käytännön keinoa lasten ja nuorten kulttuuristen oikeuksien edistämiseen järjestetään Kuntatalolla keskiviikkona 14.9. kello 14.30-14.50 kokoustilassa A3.3. Mikäli et pääse paikan päälle, voit tulla kuuntelemaan tietoiskun livelähetykseen torstaina 15.9. kello 13.30-13.50 verkon kautta. Tervetuloa myös osastollemme 0D6 K-kerroksen näyttelyalueelle pyörittämään lastenkulttuurin onnenpyörää!

Kuntamarkkinoiden ohjelma: kuntamarkkinat.fi/ohjelmat