Taidetestaajat-koordinaatiotiimissä henkilöstömuutoksia

Taidetestaajat-koordinaatiotiimissä tapahtuu kesällä 2024 henkilöstömuutoksia. Saamme tiimiimme kolme uutta vahvistusta, kun iloiseen koordinaattorijoukkoomme liittyvät Erja Saaranen Ilmajoelta, Karolina Ajanki Helsingistä sekä Laura Holm Pietarsaaresta. Toivotamme uudet koordinaattorit lämpimästi tervetulleeksi tiimiin!

Anne Pelttari, Hanna Brotkin ja Tuula Penttilä jatkavat Taidetestaajat-koordinaattoreina, mutta siirtyvät Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton työntekijöiksi kesän jälkeen. Joonas Keskinen, Heidi Rantanen, Aino Häli, Kaisa Järvelin ja Laura Pitkänen jatkavat Taidetestaajat-tiimissä ja Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton työntekijöinä kuten tähänkin saakka.

Organisaatiomuutoksen ansiosta saamme koko koordinaatiotiimin työskentelemään saman työnantajan eli Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton palvelukseen, ja kaikille on mahdollista solmia täysipäiväinen vakituinen työsuhde. Aiemmin suuri osa koordinaattoreista on työskennellyt eri kuntien palveluksessa ja osa myös osa-aikaisina.

Käynnissä olevan organisaatiomuutoksen myötä viisi koordinaattoria jäävät pois tuotantotiimistä kesän aikana. Kiitämme Annu Nietulaa, Elina Muotiota, Mereca Victorzonia, Sami Blombergia ja Susanna Koposta lämpimästi hyvästä yhteistyöstä sekä heidän arvokkaasta panoksestaan nuorten taidekokemusten mahdollistamiseksi.

“On aina haikeaa hyvästellä ihmisiä, joiden kanssa on tehnyt yhdessä töitä vuosia. Organisaatiouudistus on kuitenkin tarpeellinen, ja olen iloinen siitä, että saamme koko tiimin saman työnantajan palvelukseen. Tämä helpottaa yhteistä työskentelyämme ja on pitkällä tähtäimellä kestävä ratkaisu”, toteaa Taidetestaajat-ohjelman päällikkö Joonas Keskinen.

Esittelemme uudet koordinaattorit tarkemmin syyskauden alkaessa sekä päivitämme yhteystiedot verkkosivuillemme.