Rekry: Haemme valtakunnalliseen Taidetestaajat-tiimiimme koordinaattoreita

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto on valtakunnallinen organisaatio, joka edistää lastenkulttuurialan toimintaa ja tunnettuutta Suomessa. Keskeisenä tavoitteena on tasa-arvoisen ja hyvinvointia tukevan lastenkulttuuritoiminnan kehittäminen kaikkialle maahan. Visiomme on “Lasten oikeus kulttuuriin ja taiteeseen toteutuu.” Liitolla on 37 jäsenkeskusta eri puolilla Suomea, ja liiton toimisto sijaitsee Tampereella. Liitto koordinoi Suomen historian suurinta nuorten kulttuurikasvatusohjelmaa Taidetestaajia, joka tarjoaa lukuvuosittain kaikille Suomen yli 60 000 kahdeksasluokkalaisille opettajineen taidevierailumatkoja osana koulutyötä.

Haemme valtakunnalliseen Taidetestaajat-tiimiimme koordinaattoreita.

Koordinaattorina työskentelet monipuolisesti Suomen suurimman kulttuurikasvatusohjelman tuottamisen parissa. Työskentelet osana Taidetestaajat-tiimiä, jota johtaa ohjelman päällikkö. Apunasi ovat lisäksi Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton muut työntekijät. Liiton toimisto sijaitsee Tampereella, mutta työskentelet pääasiassa etänä kotitoimistolta mistä tahansa päin Suomea. Työsuhde on vakituinen ja viikkotyöaika 36,25 h.

OLETKO TYÖTÄ PELKÄÄMÄTÖN, JÄRJESTELMÄLLINEN JA TARKKA TIIMIPELAAJA?

Työ osana valtakunnallista tiimiä on ajoittain hektistä, mutta yhteispelillä olemme selvinneet suuristakin ponnistuksista kohti päämääräämme – tarjota korkealaatuisia taidevierailumatkoja kaikille Suomen kahdeksasluokkalaisille. Taidetestaajat-kulttuurikasvatusohjelma tarjoaa lukuvuonna jokaiselle Suomen kahdeksasluokkalaiselle kaksi taidevierailua. Vuosittain ohjelmaan osallistuu noin 70 000 kasia ja opettajaa.

Kaipaamme reipasta ja iloista tiimikaveria. Et pelkää tarttua toimeen itse, muttet myöskään pyytää apua tarvittaessa.

Olet järjestelmällinen, kylmähermoinen ja aikaansaava innostuja, joka osaa myös nauraa omille virheilleen. Sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta sekä työstä opetus- ja/tai kulttuurialalta. Toimimme taidekentän ja koulujen kanssa suomeksi sekä ruotsiksi ja satunnaisesti myös englanniksi, joten hyvä kielitaito on tehtävässäsi tärkeä. Erityisesti ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Edellytämme sinulta korkeakoulututkintoa.

Toimintatavoiltasi olet ratkaisuja hakeva, positiivinen ja oma-aloitteinen tekijä, joka osaa priorisoida ja toimia ripeästi tarvittaessa.

Liiton ja Taidetestaajien toiminta on valtakunnallista ja sitä toteutetaan yhteistyössä koulujen, taideorganisaatioiden, rahoittajien ja valtakunnallisen koordinaatiotiimin kanssa.

Tarjoamme innostuneen ja kannustavan työyhteisön sekä mahdollisuuden päästä työskentelemään valtakunnallisen taidekasvatuksen ja yleisötyön kehittämisen ytimeen. Saat tehdä erilaisia tehtäviä monipuolisesti ja kehittää samalla omaa osaamistasi. Et pelkää erilaisia tietojärjestelmiä ja suhteesi Exceliin on neutraali tai jopa lämminhenkinen. Tiimi toimii tukenasi tehtäväsi toteuttamisessa. Odotamme sinulta kykyä ja rohkeutta tuoda pieneen työyhteisöön omia ideoita. Persoonana olet oma-aloitteinen, innostunut oppimaan ja luomaan uutta sekä yhteistyökykyinen ja työskentelet sujuvasti tiimissä.

Työ alkaa 1.8.2024.

Liitto noudattaa soveltuvin osin Yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Työsuhteen alkaessa palkka on 3200 € /kk.

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitossa on käytössä joustavat työaikaliukumat, saldovapaajärjestelmä sekä etätyömahdollisuus. Tämä tehtävä toteutetaan etänä, ja saat tarvittavat työvälineet (tietokone & puhelin) Suomen lastenkulttuurikeskusten liitolta. Työtehtävään kuuluu jonkin verran matkustamista Tampereen lisäksi muuallekin Suomeen.

Täytä hakemuslomake ja liitä siihen CV:si osoitteessa viimeistään ke 13.3.2024 oheisen lomakkeen kautta: https://q.surveypal.com/Taidetestaajat-koordinaattori-rekrytointi-2024 

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua osana valintaprosessia ja haastattelut voidaan aloittaa jo ennen hakuajan umpeutumista. Saapuneiden hakemusten runsaan määrän vuoksi haastatteluja tullaan tekemään kuitenkin pääosin 18.-27.3. välisenä aikana.

Lisätietoa saat puhelimitse:

Taidetestaajat-ohjelman päällikkö Joonas Keskinen (p. 044 97 84 893)
Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton toiminnanjohtaja Aleksi Valta (p. 040 820 5425). 

Valitettavasti emme ehdi vastaamaan sähköpostitiedusteluihin.

www.taidetestaajat.fi  www.lastenkulttuuri.fi

Taidetestaajat – jotta jokainen kasi voi kokea taiteen