Rekry: Haemme koordinaattoria pääkaupunkiseudulle

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto on valtakunnallinen organisaatio, joka edistää lastenkulttuurialan toimintaa ja tunnettuutta Suomessa. Keskeisenä tavoitteena on tasa-arvoisen ja hyvinvointia tukevan lastenkulttuuritoiminnan kehittäminen kaikkialle maahan. Visiomme on “Lasten oikeus kulttuuriin ja taiteeseen toteutuu.” Liitolla on 33 jäsenkeskusta eri puolilla Suomea, ja liiton toimisto sijaitsee Tampereella. Liitto koordinoi Suomen historian suurinta nuorten kulttuurikasvatusohjelmaa Taidetestaajia, joka tarjoaa lukuvuosittain kaikille Suomen noin 60 000 kahdeksasluokkalaisille opettajineen taidevierailumatkoja osana koulutyötä.

Haemme valtakunnalliseen Taidetestaajat-tiimiimme määräaikaista

koordinaattoria

pääkaupunkiseudulle ajalle heti–30.6.2022. Määräaikaisuuden perusteena on tilapäinen työvoiman tarve.

Koordinaattorina työskentelet monipuolisesti Suomen suurimman kulttuurikasvatusohjelman tuottamisen parissa. Työskentelet osana noin 13-henkistä tiimiä, jota johtaa Taidetestaajat-toiminnan päällikkö. Liiton toimisto sijaitsee Tampereella, mutta työskentelet pääasiassa etänä. Lähin kollegasi on Helsingissä istuva koordinaattorimme.

OLETKO TYÖTÄ PELKÄÄMÄTÖN, JÄRJESTELMÄLLINEN JA TARKKA TIIMIPELAAJA?

Työ osana valtakunnallista tiimiä on ajoittain hektistä, mutta yhteispelillä olemme selvinneet suuristakin ponnistuksista kohti päämääräämme – tarjota korkealaatuisia taidevierailumatkoja kaikille Suomen kahdeksasluokkalaisille. Taidetestaajat tarjoaa lukuvuonna 2021–22 kaksi taidevierailua omaan tai naapurimaakuntaan kaikille Suomen kahdeksasluokkalaisille sekä heidän valvojilleen. Lisäksi järjestämme vierailuja viime lukuvuonna koronan vuoksi vierailutta jääneille nykyisille yhdeksäsluokkalaisille. Parhaassa tapauksessa järjestämme taidevierailumatkan ensi keväänä yhteensä lähes 150 000 hengelle. Tuotamme myös etäsisältöjä yläkoulujen käyttöön.

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa kouluryhmien lippuvaraukset ja kuljetusten tilaaminen sekä yhteydenpito koulujen ja vierailukohteina olevien taidelaitosten kanssa.

Kaipaamme reipasta ja iloista tiimikaveria. Et pelkää tarttua toimeen itse, mutta osaat myös pyytää apua tarvittaessa.

Olet järjestelmällinen, kylmähermoinen ja aikaansaava innostuja, joka osaa myös nauraa omille virheilleen. Sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta sekä työstä opetus- ja/tai kulttuurialalta. Toimimme taidekentän ja koulujen kanssa suomeksi, ruotsiksi ja satunnaisesti myös englanniksi, joten hyvä kielitaito on tehtävässäsi tärkeä. Erityisesti ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Edellytämme sinulta korkeakoulututkintoa.

Toimintatavoiltasi olet ratkaisuja hakeva, positiivinen ja oma-aloitteinen tekijä, joka osaa priorisoida ja toimia ripeästi tarvittaessa.

Liiton ja Taidetestaajien toiminta on valtakunnallista ja sitä toteutetaan yhteistyössä lastenkulttuurikeskusten, koulujen, taideorganisaatioiden, rahoittajien ja valtakunnallisen koordinaatiotiimin kanssa.

Tarjoamme innostuneen ja kannustavan työyhteisön sekä mahdollisuuden päästä työskentelemään valtakunnallisen taidekasvatuksen ja yleisötyön kehittämisen ytimeen. Saat tehdä erilaisia tehtäviä monipuolisesti ja kehittää omaa osaamistasi. Et pelkää erilaisia tietojärjestelmiä ja suhteesi Exceliin on neutraali tai jopa lämminhenkinen.
Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja on määräaikainen 30.6.2022 saakka.

Liitto noudattaa Yksityisen opetusalan työehtosopimusta soveltuvin osin. Lähtöpalkka tehtävässä on 2900 € /kk.

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitossa on käytössä joustavat työaikaliukumat, saldovapaajärjestelmä sekä etätyömahdollisuus. Työtehtävään kuuluu jonkin verran matkustamista Tampereen lisäksi muuallekin Suomeen.

Täytä hakemuslomake ja liitä siihen CV:si osoitteessa https://bit.ly/3r1jb0y viimeistään 6.12.2021.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua osana valintaprosessia ja haastattelut voidaan aloittaa jo ennen hakuajan umpeutumista. Pääosin haastattelut järjestetään 8.–10.12. tai jo tätä ennen.

Lisätietoa saat puhelimitse:

Taidetestaajat-toiminnan päällikkö Joonas Keskinen (p. 044 97 84 893)
Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton toiminnanjohtaja Aleksi Valta (p. 040 820 5425).

Mikäli kumpikaan ei vastaa, jätä tekstiviestitse soittopyyntö, ja palaamme asiaan.
Valitettavasti emme ehdi vastaamaan sähköpostitiedusteluihin.

www.taidetestaajat.fi  www.lastenkulttuuri.fi

Taidetestaajat – jotta jokainen kasi voi kokea taiteen.