Lukuvuoden 2022–23 vierailutietoja julkaistu

Lukuvuosi lähestyy loppuaan, ja Taidetestaajissa käännämme katseet jo tulevaan kauteen. Lukuvuonna 2022–23 Taidetestaajissa toteutetaan alueellisia ja valtakunnallisia vierailuja.

Jokaiselle luokalle varataan tulevalle lukuvuodelle kaksi taidevierailua. Koulujen ilmoittautumisen yhteydessä tekemän valinnan mukaan joko 1) molemmat vierailut suuntautuvat lähialueelle oman tai naapurimaakunnan taidekohteeseen tai 2) toinen lähialueelle ja toinen valtakunnalliseen kohteeseen muualta Suomesta pääkaupunkiseudulle tai pääkaupunkiseudulta muualle Suomeen.

Suurimmalla osalla kouluja vähintään toinen näistä vierailuista on nyt nähtävissä Taidetestaajat-järjestelmässä. Koulun Taidetestaajat-yhteyshenkilö näkee koulun kaikkien luokkien vierailut kirjautumalla järjestelmään. Mikäli yhteyshenkilö on vaihtunut, pyydättehän uudelle yhteyshenkilölle tunnukset osoitteesta info@taidetestaajat.fi.

Lukuvuoden 2022–2023 kasiluokkien uudet vastuuopettajat saavat tunnukset ja kirjautumisohjeet sähköpostitse toukokuun aikana, minkä jälkeen he pääsevät tutustumaan luokalle jo varattujen vierailujen tietoihin.

Merkitsettehän vierailut jo nyt kalenteriinne ja koulunne lukuvuosisuunnitelmaan. Tarkistakaa aikataulut ja ottakaa ne huomioon esim. TET-viikkoa suunnitellessanne. Taidetestaajat ei muistuta kouluja lähestyvistä vierailuista erikseen.

Toivomme opettajien täydentävän luokkien mahdollisesti muuttuneet oppilasmäärät ja/tai erityistarpeet elokuussa. Varmistattehan, että Taidetestaajat-järjestelmästä löytyy yhteyshenkilön puhelinnumero, jotta voimme tavoittaa teidät esimerkiksi vierailuihin liittyviin kiireellisiin muutoksiin liittyen tarvittaessa puhelimitse.