Taidetestaajien uusi viestinnän suunnittelija esittäytyy

Taidetestaajien uutena viestinnän suunnittelijana aloitti elokuun 2. päivä 2021 yhteisöviestinnän maisteri Heidi Rantanen. Heidi on kielitaitoinen koulutus- ja viestintäalan ammattilainen, joka on aikaisemmin työskennellyt koulutusteknologia-alan yrityksissä monipuolisissa viestinnän ja hallinnon tehtävissä.

”Koulutus- ja kasvatusala on minulle tosi luontainen ympäristö toimia. Olen työskennellyt alalla kahdeksan vuotta, tosin aikaisemmin lähinnä aikuisten ja elinikäisen oppimisen parissa. Nyt on aivan ihanaa päästä työskentelemään lastenkulttuurin, ja erityisesti nuorten taide- ja kulttuurikasvatuksen kentällä. Uskon vahvasti taiteen ja kulttuurin sosiaalista hyvinvointia ja oppimista edistäviin vaikutuksiin”, Heidi kertoo.

Heidi tunnetaan iloisena ja energisenä tehopakkauksena, jolla pysyvät langat käsissä ja projektit aikataulussa. Viestinnän tutkinnon lisäksi Heidi on suorittanut kasvatustieteen perusopinnot, ja tällä hetkellä hän opiskelee työn ohessa positiivisen psykologian asiantuntijaksi.

”Mielestäni Taidetestaajat on aivan huikea toimintamalli, josta pitää ehdottomasti tulla pysyvä. Se luo tasa-arvoa ja edistää empatian, tunnetaitojen ja kriittisen ajattelun kehittymistä. Sillä voi olla myönteisiä vaikutuksia myös nuorten syrjäytymisen ja mielenterveysongelmien ehkäisyyn. Kyseessähän on valmiiksi konseptoitu, testattu ja hyväksi havaittu malli – siis täydellinen koulutusvientituote!”

Heidi vastaa jatkossa Taidetestaajat-toiminnan viestinnästä päällikkö Joonas Keskisen sekä Taidetestaajien valtakunnallisen koordinaatiotiimin tukena. Heidin tavoittaa osoitteesta heidi.rantanen@taidetestaajat.fi ja puhelinnumerosta 044 493 2452.