Möt Konsttestarnas nya kommunikationsplanerare!

Vår nya kommunikationsplanerare Heidi Rantanen, som har en magisterexamen i kommunikation i organisationer, började hos oss den 2 augusti 2021. Heidi är ett proffs inom utbildnings- och kommunikationsbranschen. Hon är språkkunnig och har tidigare jobbat i utbildningsteknologibranschen med mångsidiga uppgifter inom kommunikation och administration.

”Utbildning och fostran är en väldigt naturlig omgivning för mig. Jag har jobbat i branschen i åtta års tid, visserligen främst med vuxna och livslångt lärande. Det känns jätteroligt att få jobba med barnkultur, särskilt inom konst- och kulturfostran för unga. Jag är helt övertygad om att konst och kultur har en positiv effekt på vårt sociala välmående och lärande”, berättar Heidi.

Heidi är känd som en glad och energisk arbetsmyra som håller många bollar i luften och har stenkoll på projektens tidtabeller. Utöver en examen i kommunikation har Heidi avlagt grundstudier i pedagogik och just nu studerar hon positiv psykologi vid sidan om jobbet.

”Jag tycker att Konsttestarna är en helt lysande verksamhetsmodell som absolut borde bli permanent. Projektet skapar jämlikhet och främjar utvecklingen av empati, emotionella färdigheter och kritiskt tänkande. Det kan också minska på mängden utslagna unga och hjälpa med att förebygga psykiska problem. Det här är ju ett färdigt koncept som vi testat och vet att fungerar – en perfekt exportvara inom utbildningen!”

I fortsättningen ansvarar Heidi för Konsttestarnas kommunikation tillsammans med chef Joonas Keskinen och som stöd för Konsttestarnas nationella koordinationsteam. Du kan nå Heidi på adressen heidi.rantanen@taidetestaajat.fi eller på numret 044 493 2452.